014) Cipővásárlás

2011.09.03. 22:03

Kisfiam jövőhéten megy először óvodába. Szülői értekezleten megkaptuk a listát, hogy mire lesz majd a manóknak szüksége?
Tornacipő: Nagyon szuper kis puha talpú tornacipőket lehet kapni a budaörsi Auchanban 500Ft/pár áron. Mi rögtön vettünk 2 párat. A legolcsóbb helyen is 1500Ft/pár áron árulták, ez az 500Ft os ár igencsak baráti.
A lista egyik legfontosabb elemének beszerzését, a benti szandál megvásárlását az utolsó hétvégére halasztottuk. Bár tudtuk, a cipővásárlás igen nehezen szokott menni. Egyszerűen nehéz olyan gyerekcipőt (szandált) találni ami minden általunk támasztott követelménynek megfelel. (kívűl belűl bőr legyen, méretben is megfeleljen, a talpa könnyen hajoljon, a színe legyen fiús [kék, fekete, barna stb])

Reménykedtünk abban, hogy egy nagyobb cipőboltban a nagy választék miatt sikerül számunkra megfelelő cipellőt választani.

Lurdiház: Humanic, Wink:
Humanic-ban többször próbálkoztunk már cipővásárlással, de az elmult 3 évben még sosem sikerült jó cipőt találni. Egyszerűen vacak rossz minőségű gyerekcipőket árulnak....szerintünk.
Wink márkaboltban már találtunk olyan szandálkát ami tetszett de sajnos nem volt a megfelelő méretben. Az ára is nagyon baráti volt: 2000-4000Ft között voltak a bőr szandik ára. Az eladót megkértük, hogy telefonáljon át más Wink boltokba megkérdezni, hogy van-e a fiam méretében. Nagyon kedves volt a lány és felhívott vagy 5-6 wink boltot,de sajnos nem talált semmit.

Europark: Deichman
Deichman-ban lehet kapni az Elefanten márkájú cipőket. Korábban márvásároltuk ezt a márkát és elégedettek voltunk a minőséggel.....az árral már kevésbé, de inkább rászántuka pénzt, hogy kényelmes lábbeliben botorkálhasson kisfiúnk. Megfelelő szandált megtaláltuk, több fajtát is, de a  méret már megint nem stimmelt. Persze itt is megkértem az egyik eladót, hogy nézze meg nekünk van-e máshol ebben a méretben ugyanilyen szandál. Persze nem volt.

Árkád Deichman:
Tudtuk, hogy az a cipellő amit kinéztünk a másik boltban nincs a méretünkben, de megnéztük hátha találunk más típust. Sajnos nem volt. Más kisebb boltokba is benéztünk, de nem találtunk olyan boltot ahol lett volna említésre méltó választék.

Sugár:
Fáradtan elkedvtelenedve átsétálunk a sugárba megnézni a kis boltokat és végre. Végre találtunk egy kicsiny boltot ahol akkora szandál választék volt felhalmozva, amekkora az összes korábbi nagy cipőboltokban együttesen nézve sem volt. Ez a kis bolt kifejezetten gyerekcipőbolt. A sugár felső emeletén, a játszóház bejárata mellett található meg. Itt végre megtaláltuk ami nekünk kellett. Legközelebb ha új cipellő kell, ide megyünk először.
www.pinkgyerekcipő.hu
 

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag80040km
szandál8000bőr (gumitalpú)
ebéd1400kínai
   
Összesen:10200 

 Üdv.: Forjack

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr483200862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása