Körülbelül 1 évvel ezelőtt voltunk családostul és sógorostul a veresegyházi macifarmon. Ekkor volt kisfiam 2 éves. Mint mindig ide is korán kiértünk. Számítva arra, hogy kánikula lesz, már 11 óra körül szándékunkban állt hazafelé jönni.

8 órára értünk oda. A parkoló (leszámítva 3-4 autót) még üres volt. Sebaj, a macik a látogatók kicsiny száma ellenére is uganazt produkálták, mint máskor. A kerítés mellett tébláboltak várva a mézescsupros túristákat. Érkezésünkkor valami oknál fogva pont ellenkező irányba indúltunk, mint amerre szokás a kirándulóknak elindulni, így nem jutott eszünkbe és nem is láttuk, hogy lehet vásárolni mézet nagy hosszú nyelű fakanállal amit majd a macik orra elé lehet nyomni a kerítésen keresztül.

Első gondunk az volt Petivel, hogy hiába szólongattuk, hogy ne menjen a kerítéshez közel Ő nem bírt ellenállni a kísértésnek. Az első 10 perc séta avval telt, hogy hátrébb hátrébb tessékeltük manónkat. Viszont Ő a félelem érzet teljes hiányában megközelítette a kerítés mellett legközelebben lévő macik, mit sem törődve avval, hogy az a nagy fekvő szőrös gombóc fogakkal meg karmokkal kb 20x akkora testtömeggel rendelkezik mint ő. Még a kerítést is megmarkolta de egyből el is engedte, amint keresztül suhant pici testén az a néhányezer volt amit a villanypásztorba eregetnek kb 2 másodpercenként. Ettől kezdve okosan tartotta az 1m es távolságot és álomjó kisfiúnk volt egész nap.

A macik után következtek a farkasok a vége felé egy kis elkerített részen az őzikék meg amira már nem emlékszem. Kár hogy nem akkor kezdtem írni ezt a blogot. Végül elértük a bejáratnál telepített bevásárló bódékat és jöttünk rá, hogy itt etetni is lehetett volna a vadakat. Sebaj. Arany árban mérték a mézet. Legközelebb ha megyünk saját fakanállal és mézzel fogunk felkészülni.

Volt itt még játszótér, fizetős ugrálóvár, sétamozdony, játék céljából kihelyezett kimustrált mozdony utaskocsikkal.

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag140080km oda-vissza
felnőtt belépő1600400 Ft/fő
gyerek belépő300Ft/manó
parkolás300Ft/autó
   
Összesen:3600 

 

Üdv.: Forjack

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr803129548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása