Vasárnap délelőtt kirándultunk egy nem túl nagyot a Normafánál. A parkoló már tele volt, pedig elég korán, olyan 8-óra körül kiértünk. Azért még pont volt egy hely...el is foglaltuk.

A parkolótól kb 2.5-3km re van a kilátó. Útközben egy játszótér is van, itt időztünk egy keveset. Futóbiciklivel, biciklivel is simán járható az út a kilátóig. Bár az utolsó szakaszt meg lehet tenni egy meredek kaptató ösvényen....persze hogy Peti ezt választotta, addig amíg mi felfelé másztunk Feleségem az autóúton ment a kilátóig. Régen itt csak egy letaposott majdnem járhatatlan ösvény volt, de hála a tervezőknek végre egyszer ott is kiépítették a sétautat, amerre kikoptatták a járókelők az utat.

A kilátóba a belépés ingyenes. A legmagasabb teraszán nagyon sokan voltak. Fényképeszkedni nem kis küzdelem és türelem árán lehetett.

Ősszesen 5,3Km-t sétáltunk:

www.sports-tracker.com/#/workout/fp001/2reobtvc1e9ltsu1

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr13240604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása