031) Brela 4. nap: strandolás

2013.02.03. 08:17

Ezen a napon nem csináltunk túl sok mindent. Nagyjából pont ugyanúgy telt a napunk, mint a 2-ik nap.
Reggeli után strandra mentünk, délben ebédeltünk 2 pizzát, délután sziesztáztuk az apartmanban.
Délután vásároltunk egy Lidl-ben és este megint csak strand és séta.

Strand
A strandra menetelre még hozzáfűzném, hogy ha gyalog kellett volna strandra mennünk akkor ha bár légvonalban 200m a part, de a kacskaringós út és a szintkülönbség miatt meg volt az akár 800-1000m is.
A gumicsónakunkat minden használat utaán szakszerűen le kellet engedni és becsomagolni, hogy beférjen a kocsiba. Tetőcsomagtartóm nem volt, ha lett volna egyszerűbb dolgom lett volna. A csónak miatt átlagosan olyan 40 perc elfoglaltságom volt alkalmanként. De azért így is megérte.

Lidl-be ne menjetek
Ha Karlovacko sört akartok venni Horvátországban, akkor ne Lidl-be mennyetek. Ott ugyanazok a dolgok és márkák találhatók, mint a magyarországi Lidl-kben. A sör miatt mentünk oda, mert útba esett, de nem volt Horvát márkás sör, csak valami noném vackok, amiket máshol nem láttam, csak itt. Végül sört nem vettünk, csak hideg élelmiszert reggelire-vacsorára (ha esetleg épp nem mennénk sehova enni), meg ebédre valamit, amit majd valamelyik nap megcsináltunk. Amúgy nem volt drága, csak pont az nem volt ami miatt boltba mentünk.

Költségek

HUF HRK Megjegyzés
5.300 136 2db Pizza és valami ital mindenkinek
390 10 Borravaló
350 9 3db képeslap
5450 140 Lidl
11.490 295 Összesen

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr655059755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása