022) Nyéki Imre Uszoda

2012.01.18. 14:28

Régóta játszottam a gondolattal, hogy elmegyünk az Aquaworld-be. Informálódás után terveinkről le kellett, hogy mondjunk. Több forrásból is hallottuk, hogy egy 3-4 éves gyerkőcnek nem olyan jó móka, ezért úgy döntöttünk, hogy egyenlőre szüneteltetjük ezt a tervünket.

Az élményfürdő helyett elmentünk a Nyéki Imre Uszodába és nem bántuk meg. 3 órás jegyet vettünk, ami bőven elég volt mindenre. Sajnos nem volt nálam úszósapka, ezért az öltözőben rákérdeztem, hogy kötelező-e az úszósapka használata a kismedencében is, ha nem teszem be a fejem a vízbe. Sajnos azt a választ kaptam, hogy igen, úgyhogy bérelnem kellett az öltöző bejáratánál lévő portánál egy úszósapkát. Mint utólag kiderült ezt teljesen feleslegesen tettem. Ugyanis a kismedencében tartózkodók 70%-a úszósapka nélkül lubickolt és így is merültek alá, úgyhogy joggal érezhettem, hogy átvertek 200Ft-al. Nem az összeg zavar, hanem a "gesztus". Mindegy.

A medence 30 fokos volt. Elég kevesen voltak. Mi olyan 10:30-ra értünk oda, pont akkor ért véget egy úszásoktatás. Előbb nem is lehetett volna bemenni a medencébe. Erről egyébként érdemes telefonon érdeklődni, hogy mikor szabad a kismedence. A medencébe bármilyen vízi játékot, úszógumit, karúszót, vízipuskát...stb. be lehet vinni. Mi egy labdát vittünk, Petinek pont elég volt.

1 óra fürdőzés után már el is fáradtunk és indultunk öltözni. Csak ekkor vettük észre, hogy milyen hideg van az öltözőben. Még átöltözés előtt zuhanyoztunk egyet. Sajnos a zuhanyzóban a víz hőmérsékletét nem lehet állítani. A kellemesen meleg és a még nem nagyon zavaróan hűvös hőmérséklet között változott az áramló vízsugár hőmérséklete.

Mindezek után gyors öltözés, hajszárítás, utána az aulában egy kis pihenés, evés ivás volt a program. Végül elindultunk haza.

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag50020km
belépők2250felnőtt (1450Ft), gyermek(800Ft)
sapkabérlés200 
   
Összesen:2950 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr173573868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása