Este 19:45 kor indultunk. 20:30 kor már a Batthyany tér közlében voltunk. Régóta ez volt a legjobban megszervezett tűzijáték, mivel az alsó rakpartra is leengedték az embereket ellentétben a tavalyi, meg az azelőtti, meg az azelőtti tűzijátékhoz képest. Akkor még a felső rakpartról a fák alól voltak kénytelenek az emberek gyönyörködni.

Nagyon tetszett a műsor. Szerintem is igaz az állítás amit a rádióban mondtak, hogy ez lesz minden idők leglátványosabb tűzijátéka. A finálé és a köztes részek végén lévő kisebb finálék elképesztően látványosak voltak. Végre mindent lehetett látni, senkinek sem lógott be a feje a képbe, cigifüstöt sem kellett szipákolnunk és még a fák lombjait sem átkoztam a műsor alatt.

 

Ami nem tetszett, hogy nem kapcsolták le a lámpákat. 2009 ben még kioltották a fényeket, de 2010-ben és most, 2011-ben már nem. Ez egy kicsit rontotta az összképet, de biztos megmagyarázta valami okos ember, hogy ez azért van, mert így biztonságosabb. Bár ha már itt tartunk az lenne a legbiztonságosabb, ha nem rendeznének tűzijátékot és mindenki otthon ülne és nézné a Forrest Gump-ot.

Hazafelé menet érthető okok miatt jópár helyen útlezárásokba ütköztünk. Nem árt egy kis helyismeret (esetleg GPS) az ilyenkor a környéken autózóknak.

 

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag40020km oda-vissza
sör350meleg arany ászok
   
Összesen:750 

 Üdv.: Forjack

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr863167762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása