004) Legendák a levegőben

2011.07.22. 23:24

Egy héttel a Legendák a Földön rendezvény után megrendezték a Dunakeszi Repülőtéren a Legendák a Levegőben programot. Ide csak kettesben mentem fiammal. Páromnak kellett egy kis pihenés. Szóval jó szokásomhoz híven korán elindultunk. Megérte, mert a reptérre behajtva sikerült parkolóhelyet találni. Nem úgy azoknak akik pár órával érkezésünk után jöttek. Bizony 1-2 km es gyaloglás és kánikula várt a későn érkezőkre. Mi 9-től 12-óráig voltunk.

A korai érkezés ellenére már volt nagy nyüzsi. Rögtön első körben kipróbálta kisfiam a körhintát. Persze az ár nem volt kiírva, csak mikor már beszállt a manóm, szembesültem avval, hogy arany árban mérik a 2 perces menetet. Ezt szóvá is tettem, de nem volt alku.
A gépek már fel - le szálltak. Volt pár kiállított autó, repülő, helikopter, fizetős ugrálóvár. Sajna itt nem volt sok csini hostess lány, de azért így sem unatkoztam.
A legizgalmasabb program a katonai helikopter felszállása volt, illetve az ejtőernyősök kiugrása. Sikerült olyan helyre letelepedni és a rendezőknek meg sikerült nem figyelmeztetni bennünket, hogy gyakorlatilag a fejünk felett pár méterre szállt fel a helikopter. Majd el fújt minket a szél. Klassz volt, bár szerintem elég nagy kockázatot vállaltak a rendezők, hogy ilyen közel engedték a népet.
Olyan 11:30 körül már nem bírtam a meleget a tömeget, Pepita (fiam) is kezdett fáradni úgyhogy elindultunk haza. A sok befelé tülekedő autó és emberáradat miatt elég sok idő volt mire sikerült elhagyni a reptér környékét.

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag1.20060km oda-vissza
reggeli péáksütik500útban a reptérre
1 menet a körhintán500 
   
Összesen:2.200 



Végezetül pár fotó:
 

 

 Üdv.: Forjack

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr1003090310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása