005) Egerszalók - Eger

2011.07.23. 08:53

Egy szombati napon a Bosch Rexroth cég szervezett egy bizonyos Pneumobil versenyt Egerben. Főnököm felajánlására elmentem regisztrált (lényeges lásd lentebb) látogatóként erre az eseményre. Az útiköltséget ő állta. Még szép hogy megyek, méghozzá családostúl.

Még verseny előtt beütemeztünk egy fürdőzést az Egerszalóki Termálfürdőbe. Kisfiamnak ez volt a nap fénypontja. Elég korán kb 7:30 kor elindultunk. Reggelizés útközben, és kb 9:30 ra már Egerszalókon voltunk.

Parkolás: Akik nem ismerik a környéket érkezéskor egyből be is állnak a fizető parkolóba, ami elég messze, kb 10 perc sétára van a bejárattól és drága is. Viszont a bejárat mellett felfestett ingyenes parkolók is vannak. Persze ezek általában foglaltak, de ha valaki korán érkezik várakozás nélkül is meg tud állni. De mivel általában csak 2,5 órákra mennek a látogatók még várni is érdemes szerintem max 5-10 percenként felszabadul egy parkolóhely.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A program: 2,5 óra fürdőzés. Persze Pepitát nem lehetett kirángatni egy percre sem a vízből. Csúszdázás, pezsgőfürdőzés, vízforgató medencézés, megint csúszda egy pár perc a forróvizes medencében (ahova 12 év alatt nem ajánlott bemenni, de szerintem 2-3 perc nem gond). Tulajdonképpen egész idő alatt egyik medencéből a másikba mentünk kb 10-15 perces ciklusokban.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Most hogy jól elfáradtunk fürdőzés után kb 13:00-ra ki is értünk a versenyre. Legnagyobb meglepetésünkre regisztrált vendégként kaptunk ebéded méghozzá desszerttel. Még szerencse, hogy nem ebédeltünk.
Gépészmérnök lévén a versenyt élveztem. Párom már kevésbé, kisfiam meg el van mindenhol. Pár órát még itt voltunk, majd hazafelé indulás előtt egy borpincét is megkerestünk végül mentünk is haza. Haza felé a kocsiban mindenki aludt. Még én is majdnem. Este 5-re fáradtan de boldogan haza is értünk.
 

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag6.000300km oda-vissza
autópálya matrica1.6504 napos
reggeli péksütik500 
fürdő belépő 2 felnőtt5.0002500Ft / fő /2,5óra
3 év alatt ingyenes
bor1500ajándékba
   
Összesen:14.650 

Nem volt olcsó, de mivel az üzemanyagot és a matricát nem én álltam egész jól kijöttünk.

Üdv.: Forjack

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr833090603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása