003) Legendák a földön

2011.07.22. 23:08

Bizonyára sokan emlékeznek erre a napra. Az egyik autógyártó cég szervezett egy nagy családi rendezvényt amire bárki eljöhetett aki előzőleg regisztrálta magát az interneten keresztül. Én is meg tettem. Mind a családi napra, mind a Tankcsapda koncertre.

Korán reggel kigurultunk a Hungaroringre. És lám milyen jól tettük. Olyan 9:30-tól lehettünk kint kb délig voltunk. Sikerült közel megállnom a bejárathoz, de még így is legkevesebb 10 perc aktív gyaloglásba került a kocsitól a központi részig eljutni. Hazafelé jövet már csurig televolt a bejárat melletti parkoló. Ide már be sem engedtek autókat. Hurrá már csak ezért is megérte korán kijönni.

Kisfiam legjobban az ugrálóvárat élvezte, de volt még sok más játék kicsiknek és nagyobb gyerkőcöknek egyaránt. Anyukák sminkeltethették magukat, de még az apukák is jól érezhették magukat, mikor elkezdődött a fehérnemű bemutató, meg a csini hostess lányokat sem felejteném ki a sorból......bocsi Eni... :-)

Az étel árak a csillagos eget súrolták. Viszont nagyon hívogatóak voltak a frissen sült ételek látványa, illata.....de kibírtuk.
Amúgy is reggeliztünk és a fincsi ebéd meg várt minket mamánál. Végül 2 rétest vettünk. Megkérdeztem mennyibe kerül 250Ft/db szólt a válasz, de mire eljutottam a pénztárhoz már 300Ft/db lett az ára. Hoppá a kolega rosszul tudja az árakat jött a magyarázat.



Gyakorlatilag az egész délelőtt a kisfiam körül forgott. Ugrálóvár, mászóvár, horgászmedence, ....majd véletlenül beleborul a medencébe....hát persze, hogy az én fiam és nem másé. :-)........ ruhacsere, ruhaszárítás a sminkelő pultoknál kölcsönkért hajszárítóval, kerékpározás kressz táblák között, egy kis séta a box utcában, fehérnemű bemutató, majd spuri mamához ebédelni, majd haza.

 

 

 

 

 


Persze úton hazafelé a legjobbkor tudunk összeveszni feleségemmel, úgyhogy ha már így hajbakaptunk hát persze, hogy kihagyjuk az ingyen tankcsapda-koncertet. Estére már szent a béke, de a koncert nem várta meg a békülésünket....höhö. Már csak nevetek az ilyen kis hullámvölgyeinken. Hónapokig szent a béke és a szinte soha vissza nem térő lehetőséget halasztjuk el egy megfelelő időpontra időzített vitával. Ez van.

Költségek

 Ft.Megjegyzés
üzemanyag1.20060km oda-vissza
2db rétes600 
   
Összesen:1.800 

 

 Üdv.: Forjack

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr683090287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása