Nos harmadjára is letévedtünk a megszokott strandunkra. Annyival kiegészíteném eddigi strand élményeimet, hogy most volt egy pár negatív tapasztalatom a strandot illetőleg. Nagyon sokan voltak, de ez nem is lett volna baj. Mi szokás szerint a játszótér mellett a homokozótól 3-4 méterre telepedtünk le az árnyékban. Legnagyobb megdöbbenésünkre közénk és a homokozó közé, közvetlen mellénk telepedett egy raszta - punk társaság. Nem vagyok antiszociális, evvel se lett volna gondom. Avval viszont igen, hogy dohányoztak. Amíg a vízben voltunk csak messziről mérgelődtem, hogy milyen bunkók az emberek. Elhatároztam, hogy szólok nekik, ha visszamegyünk a helyünkre. Viszont mire visszaértünk nem hogy a punk társaság, de még a kisgyermekes szülők is bagóztak a játszótéren a homokozó szélén ücsörögve. Végül úgy döntöttem, látván hogy mennyi buta, primitív bunkó ember van, nem erőlködöm, hisz ha a punkokra rászólok, akkor további 8-10 emberre is rá kellett volna szólnom, hogy ugyan már fáradjon odébb a játszótérről ha bagózni támad kedve.

Nem értem ezeket az embereket. Kisfiam mindig árgus szemmel figyeli, hogy mit hogy csinálok. Igyekszik mindent úgy csinálni ahogy én teszem.
Ha keresztbe tett lábbal ülök, ő is.
Ha egy-kézzel fogom a kormányt biciklizés közben, ő is ezt teszi.
Ha könyvet olvasok, ő is letelepszik mellém egy mesekönyvvel.
Milyen példát mutatnak ezek a bagós szülők 1-2-3-5-10-15...stb éves gyermekeiknek? Szégyellhetnék magukat, de nem teszik. Primitív bunkók, és az a helyzet (tisztelet a kivételnek) hogy gyermekeik is primitív bunkók lesznek.

A strandon is ki lehetett volna táblázni, hogy a játszótér 10m es körzetében illetve a gyermekmedence melletti sétálóúton tilos a dohányzás. Erre az üzemeltetők nem gondoltak. Remélem levelemre, (amiben erre kértem őket), válaszolnak.
A hab a tortán, hogy a gyerekmedence mellett ücsörgő fiatal úszómester lány is dohányzott. NO KOMMENT.

 Üdv.: Forjack

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr823186217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása